Diverse

5 sfaturi de viață de la Mihai Neșu: "La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari care nu se văd"

Eduard Apostol, reporter GSP, în dialog cu Mihai Neșu // Sursa foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 August 2018

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a publicat astăzi prima parte a interviului-eveniment acasă la Mihai Neșu (35 de ani), fostul fundaș stânga al Stelei. 

Dialogul dintre Neșu și reporterul GSP Eduard Apostol este mai mult o lecție de viață oferită de fostul internațional, din care se desprind citate memorabile: 

1. "La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari care nu se văd. Dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață! Eu, 30 de ani, am fost ca batista prin aer". 

2. "Programul meu e simplu: trebuie să mă ţin de ceea ce mi-au dat doctorii, terapie pentru corp, şi ceea ce mi-au dat preoţii, terapie pentru suflet"

3. "Credinţa se antrenează! Scopul este să fii sportiv pentru Hristos. Un călugăr grec din Athos îmi spunea că el a vrut să devină fotbalist, însă s-a accidentat, a renunţat şi mi-a zis că a ales să fie fotbalistul lui Hristos"

4. "«De ce nu mă mai bucur?», te întrebi. Chestiile materiale sau împlinirile din lumea asta se duc. Îţi iei o maşină, haine, acestea sunt bucurii materiale, e tablă, se strâmbă, e cărămidă, se sparge, se duc repede. Nu te întregesc"

5. "Nu mi-e teamă de moarte! Frica de Dumnezeu trebuie să fie singura frică în viaţă"

"Am o viață frumoasă. Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat!" Mihai Neșu

Interviul cu Neșu poate fi citit AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.