Europa League

RAPID VIENA - FCSB. Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea plecării în Austria: "Măcar asta merităm și noi!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 august 2018

FCSB înfruntă Rapid Viena în play-off-ul Europa League. Mihai Stoica a prefațat partida și trage un semnal de alarmă la adresa celor care se ocupă de gazonul de pe Arena Națională.

  • Rapid Viena - FCSB e joi, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

"Austriecii sunt o echipă care joacă, Hajduk nu juca fotbal. Sunt o echipă bună, echilibrată, au jucători foarte mobili. Au ceva probleme în compartimentul defensiv. Fundaşii lor centrali sunt destul de lenţi, iar fundaşul stânga este ofensiv şi îşi neglijează faza defensivă.

Spuneam înainte de meciul cu Hajduk că ar fi extraordinar să nu pierdem, dar cu goluri marcate. Asta zic şi acum. 0-0 în deplasare nu este un rezultat bun. Avem un plus de experienţă în competiţiile continentale şi sper să materializăm acest plus. Rapid Viena este mult mai valoroasă decat Hajduk.

Va fi un gazon bun acolo, sa vedem cum ne vom adapta. Respectăm România mai mult decât oricine, dar vrem și noi un gazon bun. Sacrificăm meciurile din competiția internă pentru a aduce bani și puncte, merităm și noi măcar asta", a declarat Mihai Stoica la plecare spre Austria.

"S-au făcut eforturi foarte mari pentru a fi acoperite absențele. Sperăm ca cei care au venit să joace ca și când ar fi fost de mult la noi, așa cum a făcut Moruțan, din prima clipă din care a sosit la noi"Mihai Stoica

Vezi și: Gigi Becali anunță un titular-surpriză în Europa League: "A mers la duhovnic. Am convenție cu el"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.