Tenis

US OPEN. Chris Evert, avertisment pentru Simona Halep: "Totul devine și mai greu cu ea acolo!"

Chris Evert FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 August 2018

Chris Evert (63 de ani) a vorbit despre șansele Serenei Williams (36 de ani, 26 WTA) la câștigarea ediției din acest an a US Open. Ultimul Mare Șlem al anului debutează pe 27 august, iar Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este cap de serie numărul 1.

"Generația actuală are o presiune mult mai mare când vine vorba de câștigarea turneelor de Mare Șlem. Cu Serena acolo, totul devine și mai greu, dar presiunea e imensă și pentru ea. E într-o continuă vânătoare de recorduri.

Aș fi chiar fericită dacă Serena ar câștiga cel de-al 7-lea trofeu la US Open și mi-ar depăși performanța. La vârsta mea ar fi doar o dovadă de narcisism să mă gândesc la asta.

Am fost surprinsă de modul în care a jucat la Wimbledon, chiar și la Cincinnati, când a pierdut în fața Petrei Kvitovei. Nu cred că e aproape de finalul carierei, chiar dacă nu va triumfa pe hard-ul american", a declarat Chris Evert  pentru WTA.com.

23
de turnee de Mare Șlem a câștigat Serena Williams în carieră. Chris Evert are 18 victorii în palmares, dintre care 6 la US Open.

260de săptămâni a stat Evert pe locul 1 WTA

42
de săptămâni are Simona Halep în fruntea clasamentului WTA

Vezi și: Simona Halep, locul 8 în topul celor mai bine plătite sportive! Ce sumă a câștigat liderul mondial + cum arată top 10

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.