Liga 1

Primarul Craiovei vine cu o ipoteză-șoc pentru gazonul de pe "Ion Oblemenco": "Asta este o soluție!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 august 2018

Primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a oferit ultimele detalii despre starea gazonului de pe stadionul "Ion Oblemenco". Edilul nu exclude instalarea unei suprafațe mixte.  

"Am convocat azi Compania Naţională de Investiţii şi am solicitat şi constructorului să vină să lămurim a nu ştiu câtă oară problema gazonului de pe "Ion Oblemenco". Problemele nu sunt cauzate de faptul că, în ultimele două săptămâni, a fost întreţinut de Primărie, care oricum a urmat caietul de sarcini şi fişa tehnică cu care a fost predat gazonul. Gazonul a avut în permanenţa probleme. Între CNI şi constructor există o garanţie. În perioada de garanţie nu putem să intervenim.

Gazonul mixt este o soluţie. Sunt convins că analiza pe care o vor face constructorul şi CNI va duce la schimbarea lui. Presupun că schimbarea gazonului, din câte ştiu eu, nu se poate face decât în perioada de primăvară", a declarat Mihail Genoiu la TV Telekom Sport.

Gazonul mixt este o soluție utilizată și de marile formații ale Europei, printre care și campioana Spaniei, FC Barcelona. Această suprafață este formată, de obicei, din 3 la sută iarbă artificială, instalată sub cea naturală. 

Vezi și: EXCLUSIV Incredibil! De ce gazonul de pe "Ion Oblemenco" arată ca un câmp de cartofi: "Butonul ăsta ce face? Hai să-l închidem!" :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.