Nationala

Cosmin Contra îi spune PAS lui Dan Nistor și vine cu o soluție ultra-ofensivă: "Va trebui să atacăm cu Muntenegru!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 august 2018

Cosmin Contra, selecționerul României, nu îl consideră pe Dan Nistor soluția optimă pentru mijlocul naționalei României și pregătește o formulă ofensivă pentru debutul din Liga Națiunilor. 

  • România - Muntenegru se joacă pe 7 septembrie, ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană", Ploiești.

"Ne pune probleme suspendarea lui Răzvan Marin. Dan Nistor este pe o listă, așa cum sunt mulți jucători. Avem mai multe soluții pe postul lui. Poate și Nicolae Stanciu să joace lângă un închizător. Va trebui să atacăm, Muntenegru este o echipă compactă, pe care trebuie să o deschidem. Are un stil asemănător și cu cel al Serbiei. Poate nu au talentul lor, dar muntenegrenii sunt mult mai organizați.

Atât Stanciu, cât și Budescu au dat un randament foarte bun sub comanda mea. Am în minte și un Bicfalvi, i-am trimis felicitările mele. Este o soluție bună, cu impact puternic și în faza ofensivă", a declarat Cosmin Contra la TV Digi Sport.

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.