Liga 3

Protest al Peluzei Sud 97 Craiova! Ultrașii lui FC U Craiova, furioși pe decizia lui Mititelu: "Bufonul trebuie să înțeleagă!"

Peluza Sud 1997

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 august 2018

Fanii din peluza Sud 97 Craiova, cei care susțin formația din Liga a 3-a, FC U Craiova 1948, au reacționat după ce Adrian Mititelu a anunțat că meciurile de pe teren propriu ale formației se vor juca la Severin. 

Suporterii vor protesta într-un mod unic. Au decis să boicoteze partidele în care FC U Craiova 1948 va fi gazdă și vor fi prezenți doar în deplasări. 

Comunicatul postat de Peluza Sud 97 Craiova

"Știința trebuie să joace în Craiova

În câteva zile se dă startul campionatului Ligii a 3-a, iar Universitatea este, din nou, exilată de către gropar la Severin. De ce? Simplu! Interesele personale primează în fața dorinței comune a suporterilor. Din puținele opțiuni a ales-o pe cea mai proastă și poate a venit timpul ca bufonul să înțeleagă că noi reprezentăm Universitatea și nu actele și procesele lui.

Ce vom face noi în acest caz? Peluza Sud se va prezenta doar la meciurile din deplasare până în momentul când echipa va fi readusă acolo unde îi este locul, în CRAIOVA. NICIUN MEMBRU AL PELUZEI SUD nu va fi prezent la meciurile echipei de „acasă".

Astfel, vă invităm alături de noi în prima deplasare din acest sezon, la Brașov. Informații legate de transport vor fi publicate în cursul următoarelor zile. Știința suntem noi!".

Oltenii debutează sâmbătă în noul sezon al Ligii a 3-a, la Severin, împotriva celor de la Atletic Bradu. Craiova face parte din seria a III-a a competiției, alături de FC Voluntari 2, CSM Flacăra Moreni, AFCM Alexandria, AFC Hermannstadt 2, ACS Municipal Brașov - AS FC Pucioasa, AFC Turris Turnu Măgurele, ACS Viitorul Domnești, ACS Flacăra Horezu, CS Sporting Roșiori, AFC Astra 2, CS U Craiova 2, ACS Unirea Bascov și ACSO Filiași. 

Vezi și: Liniște la Ligă și la CSU Craiova după decizia Curții de Apel! LPF explică pentru GSP de ce nu reacționează

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.