Tenis

FOTO "Simona Halep e Cruella de Vil!" » Ședința foto care i-a lăsat mască pe fanii tenisului + Liderul WTA își află astăzi adversara de la US Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 August 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) își află astăzi culoarul de la US Open, acolo unde este principala favorită a competiției. Între timp, a pozat într-un pictorial inedit pentru revista Vogue. 

  • Tragerea la sorți de la US Open are loc astăzi, de la ora 21:00. Poate fi urmărită în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

Simona Halep s-a retras de la ultimul turneu dinaintea US Open, cel de la New Haven, și a avut timp pentru o ședință foto unică. Vogue a îmbrăcat-o pe româncă într-o geacă albă cu motive negre. Fanii de pe rețelele de socializare au comparat-o imediat cu personajul negativ din animația "101 dalmațieni", Cruella de Vil. 

Vogue este cea mai cunoscută revistă de modă din lume. Publicația americană a apărut prima dată în 1892 și are un tiraj mediu de peste 1 milion de exemplare. 

Vezi și: Simona Halep, locul 8 în topul celor mai bine plătite sportive! Ce sumă a câștigat liderul mondial + cum arată top 10

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.