Liga 4

Uluitor! Talpan: "M-a agresat chiar în ședința CSA, de față cu Petrea!" + Colonelul MApN ordonă: "Dați-l afară pe Lăcătuș!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 august 2018

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a dezvăluit un episod incredibil care ar fi avut loc într-o ședință a conducerii clubului din Liga a 4-a. Ducu Petre, fost antrenor de floretă la clubul Armatei, l-ar fi agresat pe colonel sub privirile comandantului Cristian Petrea!

UPDATE 

Ducu Petre a reacționat după acuzele juristului CSA.

"A înviat Talpan? Ce mai vrea acum, ce mai zice? Foarte bine, să mă dea, la fel am să fac şi eu, am să-l dau şi eu în judecată! Am să-l dau în judecată pentru calomnie. Dacă aşa înţelege el să rezolve lucrurile, aşa crede el că trebuie să facem, aşa o să facem. Eu sunt un tip paşnic, deloc conflictual.

Domnul Talpan e cam dezechilibrat emoţional, asta e problema. . Foarte bine, aşa o să facem, o să-l dau şi eu în judecată pentru calomnie. Domnul Talpan acuză nişte lucruri care nu sunt adevărate", a reacționat Ducu Petre conform Fanatik.

Știrea inițială

"Nu am nici o reţinere şi doresc să vă spun doar adevărul. Pe data de 21 mai am fost agresat de Ducu Petre într-o şedinţă la care a participat şi domnul comandant Petrea. Domnul Ducu Petre a sărit la mine la bătaie. M-a bruscat,  mi-a rupt cămaşa, pe lângă insultele pe care mi le-a adus. Pe data de 23 mai am depus plângere pentru ultraj împotriva acestui domn, la Parchetul Militar, şi vă spun sincer că nu îl voi ierta.

I-am chemat în dosar pe cei care au fost prezenţi la şedinţă. L-am chemat ca martor inclusiv pe domnul comandant Cristian Petrea. Nu îmi este teamă deloc de dânsul şi sper să spună adevărul. Oricum am simţit că mi se pregăteşte îndepărtarea de lângă această echipă. Vor să aducă la club un alt jurist", a declarat Talpan pentru Fanatik. 

CERE DEMITEREA LUI Lăcătuș

Contractul lui Marius Lăcătuș a fost modificat la finalul lui 2017, în plină luptă pentru promovarea cu rivala Rapid. Mai exact, i-a fost scăzut salariul inițial, însă din noul acord au fost scoase și clauzele de performanță. (vezi detalii AICI din contractul lui Lăcătuș).

Exact asta acuză Florin Talpan: 

"Lăcătuș a rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv. Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece.

Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea! L-au sacrificat pe Ion Ion şi nu este corect. Hai să aflăm adevărul. Hai să vedem ce s-a întâmplat la clubul Steaua. Hai să aflăm de ce Marius Lăcătuş stă mereu doar prin birourile lui Codrin Munteanu? Ce interese are de umblă doar pe acolo?", a precizat Talpan pentru aceeași sursă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.