Europa League

DUDELANGE - CFR CLUJ. Fotbaliștii luxemburghezi au mers la job în ziua meciului: "Va trebui să-mi iau concediu fără plată" :)

+2 Foto
Tom Schnell în duel cu Mario Balotelli FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Thursday, 23 August 2018

Tom Schnell (32 de ani), apărătorul lui Dudelange, este angajat la departamentul de sport al municipalității, unde e de găsit zilnic până la ora 14:00. Astăzi, în ziua meciului cu CFR Cluj din play-off-ul Europa League, a avut însă program redus, până la 10:00.

  • CFR Cluj joacă în Luxemburg, contra lui Dudelange, de la ora 21:00. Partida nu e la TV și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Tom Schnell este unul dintre jucătorii lui Dudelange pentru care fotbalul e a doua meserie. Astăzi, în ziua confruntării cu CFR, s-a trezit cu noaptea-n cap și a mers la job. "Sunt angajat la departamentul de sport al municipalității. Lucrez de 11 ani acolo, de la 6 dimineața până la ora 14:00. În zi de meci, am program scurt, până la 10:00, când merg la hotelul echipei", a dezvăluit fundașul în vârstă de 32 de ani.

Schnell a mărturisit că se simte destul de obosit: "Noi, ăștia care și lucrăm, suntem epuizați dimineața, când ne trezim. Până acum, mi-am luat doar o săptămână de vacanță, în mai, de Rusalii. Dar pe timpul verii, nimic. Poate că antrenorul ne va lăsa să ne odihnim când începe Liga Națiunilor".


Tom Schnell în duel cu Mario Balotelli

Altfel, apărătorul luxemburghez susține că "dubla" cu CFR-ul n-a suscitat mare interes printre colegii de muncă. "Mulți nici nu-și dau seama că e ceva extraordinar faptul că am ajuns și până aici. Nu conștientizează. Dar e de înțeles. Nu suntem o națiune fotbalistică", a comentat Schnell.

Întrebat ce-o să facă dacă Dudelange reușește supriza și se califică în grupele Europa League, el a admis că "atunci va trebui, probabil, să-mi iau concediu fără plată. Ăsta e însă un aspect care trebuie reglat de club cu angajatorul". 

8
jucători de la Dudelange au și serviciu, nu câștigă bani doar din fotbal

Vezi și: Decizia care le oferă un mare avantaj luxemburghezilor și marile atuuri ale campioanei României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.