Nationala

Se cere în națională? Declarația de dragoste postată de Harlem Gnohere pe Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 August 2018

Selecționerul Cosmin Conta a deschis recent subiectul naturalizării lui Harlem Gnohere (30 de ani), atacantul celor de la FCSB. 

Ideea pare să-i surândă francezului, care a postat în cursul zilei o fotografie editată în contul său de Instastory în care apare în tricoul naționalei României. 

"Mândru să onorez națiunea", a fost textul cu care Gnohere a aprins imaginația fanilor care îl văd jucând pentru naționala României.

"Gnohere ar fi o soluție extraordinară pentru echipa națională. Trebuie doar să mai dea jos câteva kilograme. Eu l-aș naturaliza cu ochii închiși"Ilie Dumitrescu

Vezi și: 

În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la Euro 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.