Liga 1

Lovitură de teatru! Becali l-a deturnat: Zlatinski la FCSB! "Dacă se ducea la Dinamo, plătea 150.000€”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 august 2018

Hristo Zlatinski, 33 de ani, a semnat cu FCSB, deși în ultimele zile a fost aproape să ajungă la un acord cu Dinamo. 

Surpriză de proporții pe piața transferurilor din Liga 1! Gigi Becali a renunțat la transferul lui Dan Nistor, după ce Dinamo a cerut pe mijlocașul de 30 de ani nu mai puțin de 1 milion de euro plus TVA și Kamer Qaka.

Taxă anti-Dinamo

Mijlocașul bulgar al celor de la CS U Craiova a primit o hârtie oficială din partea clubului pentru a se transfera. Gigi Becali a dezvăluit la TV Digi Sport că ”jucătorul se putea transfera GRATIS la orice echipă, mai puțin Dinamo. Dacă semna cu Dinamo, el trebuia să plătească o amendă de 150.000 de euro”.

Finanțatorul celor de la FCSB a explicat de ce a ales să transfere un jucător de 33 de ani: ”Dacă nu l-am luat pe Nistor, l-am luat pe Zlatinski. Iau mijlocași până găsesc unul care să-mi placă mie. O să iau 20 de mijlocași până găsesc unul care să-mi placă mie”.

”Sunt unii jucători de care mie mi-e teamă. Îmi era frică de Zlatinski și Băluță de fiecare dată când jucam cu Craiova. Zlatinski mi-a plăcut dintotdeauna și cred că e o mare pierdere pentru cei de acolo. Eu l-am luat liber. Craiova nu cred că e concurentă cu noi anul acesta. Ei sunt concurenți cu Dinamo și Viitorul pentru locul 3", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Nistor rămâne la Dinamo

Latifnundiarul a anunțat și că transferul lui Dan Nistor de la Dinamo a picat definitiv după achiziționarea lui Zlatisnki: "Le-am făcut ultima ofertă celor de la Dinamo, 750.000 de euro plus Qaka și mi-au transmis că nu se pune problema să-l lase să plece”.

Coșmar pentru FCSB

Zlatinski a semnat cu Craiova în 2015 și a marcat 9 goluri în cele 99 de meciuri disputate în Liga 1. Bulgarul a evoluat în perioada 2013-2015 la Ludogoreț, unde a eliminat-o pe FCSB, în 2004, în play-off-ul Champions League. Mijlocașul a evoluat numai în partida tur, pe Național Arena, câștigată de FCSB cu 1-0. În retur însă, Ludogoreț s-a impus cu 1-0 și a câștigat ”dubla” la penalty-uri, scor 6-5.

750.000 €este cota de piață a lui Zlatinski, conform site-ului transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.