Liga 4

Becali se implică în războiul de la CSA Steaua și îl avertizează pe Talpan: "Ai făcut asta? Ești mort!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 august 2018

CSA Steaua stă pe un butoi cu pulbere în aceste zile. Florin Talpan a dezvăluit că ar fi fost agresat de Ducu Petre, fost antrenor de floretă la clubul armatei. În plus, juristul CSA i-a solicitat demisia lui Marius Lăcătuș după ce echipa a ratat promovarea în Liga 3 (Detalii pe larg, AICI). 

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a comentat scandalul de la CSA Steaua și îi transmite un avertisment lui Florin Talpan: 

"Să vedeți când s-o lua Peluza Sud de Talpan. Se iau de Talpan, îl nenorocesc!  Ești mort la Steaua dacă îi faci asta lui Lăcătuș", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

"Lăcătuș a rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv. Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece.

Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea!" Florin Talpan

Vezi și: Uluitor! Talpan: "M-a agresat chiar în ședința CSA, de față cu Petrea!" + Colonelul MApN ordonă: "Dați-l afară pe Lăcătuș!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.