Tenis

SERENA WILLIAMS // Decizie drastică luată împotriva Serenei Williams: "Acest lucru nu va mai fi tolerat! Trebuie să respecți locul și jocul"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 23 August 2018

Serena Williams (36 de ani, 27 WTA) a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu echipamentul purtat anul acesta la Roland Garros, de pe urma căruia a primit porecla "Catwoman".

Ținuta adoptată de Serena la Paris nu va mai fi acceptată, anunțul fiind făcut chair de Bernard Guidicelli, președintele Federației Franceze de Tenis

Acesta a anunțat în presa internațională că nu va mai tolera apariția unui echipament asemănător la viitoarele ediții ale turneului parizian:

"Echipamentul Serenei din acest an, de exemplu, nu va mai fi acceptat de acum încolo. Trebuie să respecți jocul și locul", a declarat acesta.

La ediția din acest an de la Roland Garros, Serena a purtat un echipament inedit personalizat, complet negru, cu o centură de culoare roz. Fanii americancei de pe Twitter au reacționat imediat la alegerea celor de la Nike, și au supranumit-o pe Serena "Catwoman". ( Vezi AICI o galerie FOTO cu echipamentul Serenei de la Roland Garros)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.