Europa League

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Gigi Becali schimbă radical strategia după înfrângerea din Europa League: "Reinventăm echipa!"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 august 2018

FCSB a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra lui Rapid Viena, scor 1-3. Gigi Becali anunță o nouă strategie la echipă.

  • Returul se joacă joi, 30 august, pe Arena Națională, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

După ce săptămâna trecută patronul celor de la FCSB anunța că va achiziționa numai căpitani de la echipele din Liga 1, acum Becali și-a schimbat radical strategia. 

"L-am luat deja pe Zlatinski. O să mai cumpăr câte 5-6 jucători, să îi testez, apoi îi dau împrumut pe cei care nu mă conving. Apoi cumpăr iar 5-6 și tot așa până o să fac o echipă de bărbați adevărați. O să aduc fotbaliști până întreaga echipă o să fie de barbați. Reinventăm echipa!", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Vezi și: Becali a luat la ochi 3 jucători după eșecul de la Viena: "Fugi de joc când ai 24 de ani? Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! "

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.