Europa League

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Gabi Balint a găsit un vinovat-surpriză pentru eșecul din Europa League » Ilie Dumitrescu și Dinu Gheorghe au alte ținte

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 august 2018

FCSB a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra lui Rapid Viena, scor 1-3. Valul de critici de după meci a vizat toate compartimentele formației pregătite de Nicolae Dică.

  • Returul se joacă joi, 30 august, pe Arena Națională, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

Ilie Dumitrescu a luat în vizor organizarea defensivă a vicecampioanei României și a lansat un avertisment pentru manșa retur. "FCSB și-a pierdut din siguranță. Dică trebuie să ia măsuri la organizarea defensivă. În ritmul ăsta nu mai avem șanse pentru retur. Putem asista la un rezultat umilitor", a precizat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Dinu Gheorghe a plusat. L-a taxat pe Planic, dar a aminit și lipsa de implicare a lui Pintilii și Ovidiu Popescu: "Echipa e dezlânată în centru. Mijlocașii defensivi nu ajută fundașii. Planic s-a dus aiurea complet la goluri. Trebuie să se schimbe ceva neapărat".

Gabi Balint a avut cea mai surprinzătoare reacție. Fosta glorie a Stelei a criticat imobilitatea francezului din atacul lui FCSB, marcatorul unicului gol al românilor: "Gnohere e foarte static. Nu atacă deloc mingea. E foarte greu să le pui probleme în cazul ăsta".

Vezi și: Becali a luat la ochi 3 jucători după eșecul de la Viena: "Fugi de joc când ai 24 de ani? Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! "

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.