Europa League

Război la Atena » Bilanțul victimelor după luptele dintre fanii lui Olympiakos și cei ai lui Burnley

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 24 august 2018

Olympiakos a trecut de Burnley, scor 3-1, în manșa tur a play-off-ului Europa League. Un suporter al oaspeților fost înjunghiat în picior, având nevoie de 5 copci la spital, alți 2 au fost jefuiți, iar poliția greacă i-a reținut pe cei băuți care au refuzat să urce în autocare. 

Revenirea lui Burnley după 51 de ani în cupele europene s-a lăsat cu o aventură de pomină a fanilor săi la Atena. Echipa lui Sean Dyche a pierdut (1-3) turul play-off-ului cu Olympiakos, terminând și meciul în zece oameni, iar suporterii au luat bătaie pe străzi. Unul dintre aceștia a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în picior și i s-au aplicat 5 copci, rana nefiind însă gravă. Alți doi fani ai oaspeților au reclamat că au fost jefuiți.

900 de fani la meci

Clubul englez a anunțat pe site-ul oficial că, în total, 5 susținători au suferit răni, iar alți 23 au fost arestați de poliția greacă, după refuzul de a urca în autocarele pregătite să-i ducă la stadion, aflându-se sub influența alcoolului. Burnley a avut joi seară pe stadionul Karaiskakis 900 de suporteri, care nu au produs incidente și la meci. Echipa clasată pe 7 în sezonul trecut în Premier le-a scos până acum pe Aberdeen şi Bașakșehir.

Vezi și: Camora, reacție de căpitan adevărat: "Ne-am făcut de rușine!" » Își contrazice președintele: "Scuză era dacă mergeam 7 ore cu autocarul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.