Europa League

RAPID VIENA - FCSB 3-1 // Ilie Dumitrescu îl trage de mânecă pe Nicolae Dică: "Nu are ce căuta la nivel internațional acolo!"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 august 2018

FCSB a pierdut manșa tur a play-off-ului Europa League contra lui Rapid Viena, scor 1-3. Ilie Dumitrescu atrage atenția asupra faptului că portughezul Filipe Teixeira (37 de ani) nu poate juca mijlocaș central. 

"Experimentul cu Teixeira în fața apărării a fost clar pentru mine. Teixeira n-are ce căuta la nivel internațional să joace lângă Pintilii. Nu se poate să joace Teixeira lângă Pintilii, poate la noi prin campionat, cu echipe care nu îți pun probleme.

Ați văzut câte acțiuni au fost pe cei patru fundași, în repriza a doua? Teixeira e bun când are mingea. Poate juca mai avansat, ca mijlocaș lateral, chiar și în spatele vârfului. E o mare greșeală să joci cu Teixeira în fața apărării la acest nivel. Nu poți face asta", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

Vezi și: Becali a luat la ochi 3 jucători după eșecul de la Viena: "Fugi de joc când ai 24 de ani? Dacă îl aveam pe Nistor, era măcel! "

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.