Liga 1

Și-a reziliat contractul cu Dinamo și a semnat cu Viitorul Constanța » Fotbalistul cu care Gică Hagi crede că va lovitura

Costi Dima (dreapta) și Robert Moldoveanu FOTO: Facebook

Articol de Sergiu Alexandru  —  Friday, 24 August 2018

Constantin Dima (19 ani) a semnat astăzi cu formația lui Gică Hagi, Viitorul Constanța. 

Dima, unul dintre cei mai promițători fundași centrali din România, internațional de juniori, și-a reziliat săptămâna trecută înțelegerea cu Dinamo București. 

Dima are 12 meciuri jucate în primul eșalon fotbalistic al Ligii 1, toate pentru Sepsi Sf. Gheorghe, în sezonul 2017/2018. Produs al academiei lui Dinamo, Dima a fost împrumutat de-a lungul carierei la Metalul Reșita și Sepsi Sf. Gheorghe.

"Este o onoare pentru mine să lucrez sub comanda marelui fost jucător Gică Hagi şi îmi face o deosebită plăcere să mă antrenez sub comanda lui. Majoritatea jucătorilor îi cunoşteam de la loturile de juniori şi mi-au vorbit foarte frumos despre proiect şi mi-au spus că la academie că te dezvolţi şi ca persoană şi ca jucător. A contat faptul că se dă credit jucătorilor tineri, mai ales pentru poziţia mea de fundaş central. Aici probabil o să am şansa mea şi o să încerc să profit de ea cât mai bine şi să-mi ajut echipa. Vreau să-mi ajut echipa să ajungem în play-off şi, de ce nu, mi-am fixat obiectiv să câştig un trofeu cu această echipă"
Constantin Dima pentru site-ul oficial al Viitorului

225.000 €este cota lui Constantin Dima conform transfermarkt.de

Vezi și: EXCLUSIV Încă un fotbalist pleacă de la Dinamo! Mâine, după meciul cu Hermannstadt, se oficializează despărțirea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.