Liga 1

3 dintr-o lovitură! Poli Iași a prezentat astăzi întăririle pentru play-off

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 24 august 2018

Camerunezul Lewis Mbah Enoh (25 de ani) a semnat azi un contract pe doi ani. Înaintea lui au fost prezentați Lawson Bekui (Extremadura) şi Policarpo Mendes Veiga (Ubon United).

De azi, atacul lui Poli Iași nu mai stă doar în Andrei Cristea. Șefii lui Poli au parafat și transferul lui Lewis Enoh, 26 de ani, "vârful" dorit încă de la începutul verii. Camerunezul crescut în Portugalia, ultima oară la Lokeren, în prima ligă belgiană, a trecut vizita medicală fără probleme și a semnat un contract pe două sezoane, potrivit căruia va câștiga 5.000 de euro lunar. Adică 60.000 pe an.

Aproape în același timp, directorul sportiv Tibor Selymes i-a mai livrat antrenorului Flavius Stoican încă doi atacanți. Este vorba despre ghanezul Lawson Bekui, 24 de ani, venit de la Extremadura, şi angolezul cu cetăţenie portugheză Aguinaldo Policarpo Mendes Veiga, 29 ani, adus de la Ubon United. Ambii au fost prezentaţi ieri.

"Sunt doi fotbalişti în care îmi pun mari speranţe! Le ofer şansa de a juca pentru că în primul rând cred în ei ca jucători. Am văzut la ei calităţi. Pe Bekui îl cunosc de două săptămâni. Are dorinţă, creşte de la zi la zi. Cred în el, cu siguranţă ne va ajuta. Mendes o să aibă tot sprijinul meu şi al colegilor, vreau să-l ajut să se integreze cât mai rapid", a punctat Stoican la conferința de presă premergătoare meciului de campionat de la Călărași. 

Vezi și: EXCLUSIV Încă un fotbalist pleacă de la Dinamo! Mâine, după meciul cu Hermannstadt, se oficializează despărțirea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.