Liga 1

Bratu schimbă iar echipa pentru următorul meci » Debutează ultimul transfer + cum ar putea arăta primul "11"

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 24 august 2018

Fundașul dreapta dinamovist Kino Delorge, 20 de ani, ar putea fi titularizat în meciul de sâmbătă împotriva celor de la Hermannstadt. 

Dinamo are a doua cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 10 goluri încasate în 5 etape. Doar FC Voluntari a primit mai multe goluri decât "câinii", 11. Deranjat de gafele continue ale fundașilor săi, Florin Bratu a tot încercat diverse variante în defensivă, în speranța că va reuși să stabilizeze acest sector.

Acum a venit momentul ca fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, să îi lase locul lui Kino Delorge, 20 de ani. "Mitraliera" are de gând să-l debuteze pe belgian în tricoul lui Dinamo împotriva celor de la Hermannstadt, în meciul programat în Ștefan cel Mare, sâmbătă seară.

Fundașul dreapta a fost adus în această vară în Ștefan cel Mare, liber de contract, după ce ultima oară a evoluat pentru Dordrecht.Deși Delorge a semnat cu Dinamo în urmă cu o lună, nu a jucat până acum pentru că a fost în urmă cu pregătirea fizică și a avut nevoie de pregătire suplimentară pentru a se pune la punct.

Un alt jucător care va reapărea în echipă este stoperul Giorgos Katsikas. Din schemă va ieși tânărul Denis Ciobotariu, care a gafat serios în înfrângerea cu CFR, 1-3.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Hermannstadt: Penedo - Delorge, M. Popescu, Katsikas, Olteanu - Nistor, R. Grigore - Sorescu, R. Moldoveanu, Salomao - D. Popa

28 de partide
a jucat Delorge pentru Dordrecht sezonul trecut, în toate competițiile

3 ani
este perioada pe care a semnat Delorge cu Dinamo

  • Dinamo - AFC Hermannstadt se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Partida va fi liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Vezi și: EXCLUSIV Încă un fotbalist pleacă de la Dinamo! Mâine, după meciul cu Hermannstadt, se oficializează despărțirea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.