Liga 1

EXCLUSIV Viitorul lui Stoican a fost decis: "Vrem să jucăm în cupele europene și să câștigăm trofee" + Poli Iași vrea un jucător de la FCSB!

Stoican se află pe banca lui Poli Iași din iunie 2017 // FOTO: Raed Krishan

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 24 august 2018

Situația de la Poli Iași pare să se fi detensionat după un început agitat de sezon. Președintele Adrian Ambrosie (49 de ani) dă asigurări că postul lui Flavius Stoican nu e în pericol și promite obiective mărețe la Iași: "Vrem să facem performanță și să câștigăm trofee". Oficialul a negat categoric o  posibilă venire a lui Edward Iordănescu în Copou.

"Îl respectăm mult pe Edward Iordănescu și tot ceea ce a făcut ca antrenor, dar nu se pune problema să vină la noi. Flavius Stoican este antrenorul nostru și ne bazăm pe el în continuare. Avem un meci important la Călărași, iar Stoican va rămâne la noi indiferent de rezultatele din perioada următoare. Vrem să facem performanță împreună, să câștigăm trofee și să jucăm în cupele europene.

Apele s-au liniștit la Iași, totul este în regulă. Avem o relație bună și cu Tibor Selymeș (n.r - directorul sportiv) și cu Horia Sabo (n.r. - noul finanțator). Am comunicat exact cum trebuie, l-am adus pe atacantul Lewis Enoh", a declarat Ambrosie pentru GSP.ro.

Qaka e o țintă

Oficialul ieșenilor a dezvăluit că la Iași mai sunt așteptate transferuri în perioada următoare, aceștia fiind interesați și de un împrumut al lui Kamer Qaka, 23 de ani, mijlocașul transferat de Poli Iași la FCSB în această vară, dar care prinde puține minute în echipa lui Dică. 

"Vom încerca să aducem și un fundaș central în această perioadă. Suntem interesați și de un împrumut timp de un an al lui Qaka. Ar fi mult mai avantajos să vină să joace la noi decât să stea rezervă", a adăugat președintele moldovenilor. 

Vezi și: 3 dintr-o lovitură! Poli Iași a prezentat astăzi întăririle pentru play-off

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.