Tenis

SIMONA HALEP LA US OPEN // "E principalul pericol pentru Serena Williams" » Cuvinte superbe ale lui Chris Evert despre Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 august 2018

Fosta mare jucătoare Chris Evert o consideră pe Simona Halep (1 WTA) principala contracandidată a Serenei Williams (26 WTA) pentru cucerirea titlului de la US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem al anului, care începe luni.

Evert a vorbit despre ultimele evoluții ale Simonei, care s-a impus la Montreal și a jucat finala la Cincinnati, și o felicită pentru decizia de a se retrage de la New Haven.

"Nu cred că accidentarea de la tendonul lui Achile o va afecta la US Open. Cred că e odihnită și pregătită pentru US Open. Și, după cum o știți, va fi un pericol pentru Serena.

Aș fi fost șocată dacă ar fi jucat la New Haven în această săptămână. A jucat foarte multe meciuri în ultima perioadă. Ea trebuie să alerge mai mult decât alte jucătoare și mai mereu se confruntă cu meciuri de trei seturi. E păcat pentru turneul de la New Haven că s-a retras, dar e bine pentru Simona și pentru sănătatea și starea ei fizică", a declarat Chris Evert.

"Iese cu brio din situații limită"

Acesta a dezvăluit și principalele atuuri cu care Simona Halep poate destabiliza jocul ofensiv al Serenei Williams. 

"Simona e foarte solidă pentru că poate alerga foarte mult și poate returna numeroase mingi ale Serenei. Plus că e încrezătoare, puteți vedea asta. Iese cu brio din situații limită. În ultimele săptămâni a fost în situații complicate, dar a revenit pentru că a început să creadă mai mult în ea însăși.

Este solidă, poate alerga foarte mult și, în același timp, poate produce un tenis ofensiv când are nevoie de asta. Așa că sunt foarte sigură că va fin un pericol pentru Serena", a declarat Christ Evert pentru ESPN.

Serena Williams are 23 de titluri de Mare Șlem, iar la Flushing Meadows s-a impus de nu mai puțin de 6 ori.

Vezi și: Traseu horror pentru Simona la US Open! Meciul turneului se poate juca în optimi: Halep vs. Serena Williams

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.