Liga 3

De acum e oficial! Vestea înălțătoare primită de fanii rapidiști

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 August 2018

Comitetul de Urgență al FRF a luat astăzi o decizie care o vizează în mod direct pe Rapid, formație nou-promovată în Liga a 3-a.

Începând din acest moment, giuleștenii pot folosi în mod oficial denumirea "Rapid" București. Decizia Comitetului de Urgență e una definitivă, astfel că giuleștenii se întorc la titulatura sub care au făcut istorie în fotbalul românesc.

În primul meci oficial al sezonului, 3-0 cu Viitorul Domnești în turul II al Cupei României, denumirea giuleștenilor a fost "FC R București".

În prima etapă din Liga a 3-a, Rapid va evolua sâmbătă pe teren propriu cu Progresul Spartac.

"În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid" Decizia Comitetului de Urgență al FRF

Vezi și:  "Derby-ul Rapid - CSA Steaua m-a convins! Vrem în cupele europene" » Noul șef a prezentat astăzi noul proiect din Giulești + Ce spune despre Daniel Niculae

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.