Liga 1

Joacă împotriva milionarilor » Diferențe mari între "câini" și viitorii adversari din campionat + un fost dinamovist vrea să dea lovitura diseară

Foto: Raed Krishan

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 25 august 2018

Întâlnirea din această seară dintre Dinamo și Hermannstadt este una extrem de disproporționată atunci când vine vorba de cotele jucătorilor.

În lotul sibienilor niciun jucător nu depășește pragul valoric de un milion de euro, cel mai scump fotbalist fiind grecul Bruno Chalkiadakis, cotat la 600.000 de euro.

În "haită" sunt 3 fotbaliști cu cote mai mari de un milion de euro. E vorba de Salomao și Hanca, cu cote de 1,25 milioane de euro fiecare, și Dan Nistor, care costă cu 100.000 de euro mai puțin.

"Dinamo nu traversează o perioadă bună"

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul sibienilor, fundașul Alexandru Dandea, revine în Ștefan cel Mare, unde a evoluat în returul campionatului 2012-2013.

"A fost o perioadă foarte frumoasă din cariera mea. Este frumos să joci la cea mai mare echipă din România. Asta mă motivează în plus. Dinamo nu traversează cea mai bună perioadă, dar nu trebuie să o subestimăm, pentru că, până la urmă, Dinamo e Dinamo. Au schimbat echipa foarte mult în ultima perioadă", a spus fundașul de 30 de ani.

  • Dinamo - Hermannstadt se joacă azi, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Vezi și: Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Mahlangu » Un jucător care a evoluat la CM 2018 va semna cu echipa lui Bratu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.