Europa League

"Întrebați patronul, el știe ce are de gând" » Ce spune Dică de o eventuală demisie în cazul în care FCSB ratează calificarea în grupele EL

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 August 2018

Calificarea în grupele Europa League a fost, cel puțin la nivel declarativ, principalul obiectiv al FCSB-ului în acest start de sezon. Misiunea celei mai importante echipe din fotbalul românesc s-a complicat însă după înfrângerea dură suferită în turul cu Rapid Viena, 1-3, din turul play-off-ului. 

Nicolae Dică a fost întrebat de jurnaliști dacă își simte postul în pericol în cazul în care FCSB va eșua în misiunea de a accede în grupe și a răspuns că decizia îi va aparține patronului Gigi Becali. 

"Întrebați patronul, el știe mai bine ce are de gând. Îmi fac treaba la fiecare meci, chiar dacă e victorie sau înfrângere. Îmi doresc să stau cât mai mult la Steaua. Dacă se va decide să fiu dat afară, asta e. Nu s-a stabilit că dacă nu voi califica echipa în grupele Europa League voi fi dat afară", a spus Dică, la conferința de presă ținută astăzi. 

Vezi și: Dică, incomodat de ultimele mutări ale lui Becali: "Îmi este foarte greu" + anunță schimbări importante pentru meciul cu Viitorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.