Tenis

SIMONA HALEP // Declarații flatante ale lui Hagi despre Simona Halep: "Până în sferturi, meciurile ei sunt doar antrenamente cu public"

Articol de Ionuţ Coman  —  sâmbătă, 25 august 2018

Gheorghe Hagi a vorbit despre Simona Halep (26 de ani, 1 WTA), jucătoarea care domină cu autoritate circuitul WTA de câteva luni. "Regele" e ferm convins că Simona va avea un parcurs solid la US Open, al patrulea turneu de Mare Șlem, care începe luni. 

  • Liderul mondial va evolua în primul tur împotriva estonei Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA). Partida va avea loc luni, la ora României 18:00, pe a doua arenă a turneului, "Louis Armstrong".  Meciul va fi la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Meciurile până în sferturi sunt pentru Simona doar antrenamente cu public. A ajuns la un nivel de maturitate și putere, iar dacă este odihnită nu are probleme.

Pe urmă, în semifinale și finală, este mai greu. Mă bucur că un sportiv român a ajuns la acest nivel, sa fie cel mai bun din lume", a declarat Hagi astăzi.

Vezi și: Conferința liderului mondial înainte de startul US Open: "Am avut o tragere la sorți foarte dificilă, va fi greu" » Ce spune despre șansele de a câștiga turneu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.