Liga 2

Ionuț Popa, la un pas de bătaie cu arbitrul: "I-am spus că nu mă pricep la fotbal, nici la arbitraj. Nu m-a lămurit că el s-ar pricepe, după ce explicații am primit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 august 2018

UTA Arad a câștigat meciul de pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, scor 2-1, din liga secundă, însă partida n-a fost lipsită de evenimente.

Antrenorul arădenilor Ionuț Popa a fost la un pas de bătaie cu arbitrul Rareș Vidican, din Satu Mare, dar forțele de ordine au intervenit și i-au despărțit pe aceștia.

Totul a plecat de la penalty-ul primit de timișoreni, care a fost contestat dur de Popa: "Nu am avut vreun conflict cu arbitrul. I-am spus că nu mă pricep la fotbal, nici la arbitraj. Nu m-a lămurit că el s-ar pricepe, după ce explicații am primit".

Ionuț Popa se gândește deja la următoarea partidă de la Timișoara, cu ACS Poli, și a vorbit despre înlocuirea lui Ionel Ganea de pe banca bănățenilor cu Petre Vlătănescu.

"Eram la Poli Iași, am învins Petrolul cu 3-1 și am fost dat afară pentru că i-am răspuns președintelui de la Iași că mi se fâlfâie. Nu știu dacă lui Ganea i se fâlfâie de Birlică (n.r. – președinte ACS Poli), nu aș putea să vă spun", a adăugat Popa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.