Stranieri

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, câștigă în prima etapă din Grecia » Așteaptă înfruntarea de totul sau nimic din Liga Campionilor

FOTO: Facebook @PAOK

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 August 2018

PAOK Salonic s-a impus în prima etapă a noului sezon din Grecia, scor 1-0, în fața lșui Asteras Tripolis, și așteaptă returul cu Benfica, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Răzvan Lucescu și-a menajat o bună parte dintre titulari, pentru meciul decisiv de miercuri. Fără fostul stelist Varela, tânărul Limnios sau căpitanul Pelkas, PAOK a controlat autoritar înfruntarea. Prima repriză a consemnat o posesie sterilă, cu puține șanse clare de gol.

Golgeterul formației, sârbul Aleksandar Prijovic, a lovit și astăzi. A transformat cu siguranța lovitura de la 11 metri, din minutul 58. Răzvan Lucescu a trimis în ultimul sfert de oră în teren și cele mai tari achiziții ale verii, pe Chupa Akpom, venit de la Arsenal, și pe suedezul Pontus Wernbloom, sosit liber de contract.

PAOK începe noul sezon din Grecia cu un deficit de două puncte, din cauza incidentelor de la partida cu AEK Atena din campionatul precedent, când patronul formației, Ivan Savvidis, a pătruns pe teren înarmat. 

PAOK Salonic joacă miercuri returul play-off-ului Ligii Campionilor, contra portughezilor de la Benfica Lisabona. Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

PAOK Salonic - Asteras Tripolis 1-0
A marcat: Prijovic (pen.) '58

Desfășurarea TEXT a partidei

Echipa de start a lui PAOK Salonic: Paschalakis - Matos, Khaceridi, Crespo, Vierinha - Canas, Shakhov - Jaba, El Kaddouri, Warda - Prijovic
Rezerve: Rey - Kitsiou, Malezas, Pelkas, Wernbloom, Bisewar, Akpom
Antrenor: Răzvan Lucescu

Stadion: Toumba Stadium (Salonic)
Arbitru: Koutsiaftis Aristomenis

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.