Liga 1

Dan Alexa îi cere unui fost stelist să vină la Dunărea Călărași: "Mi-l doresc foarte mult. N-are pretenții financiare mari"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 August 2018

Alexandru Bourceanu (33 de ani) s-a pregătit în ultima vreme cu Dunărea Călărași și e foarte aproape să semneze cu nou promovata din Liga 1, el fiind prezent în tribune la meciul călăreșenilor de azi cu Poli Iași.

Dan Alexa, antrenorul Dunării, a anunțat după victoria cu 2-0 că și-l dorește foarte mult pe mijlocașul central care n-a mai jucat de aproximativ 9 luni.

"Eu mi-l doresc foarte mult pe Bourceanu. Sper să se rezolve săptămâna viitoare. Am nevoie de el, știu că e în urmă cu pregătirea fizică. N-are pretenții financiare mari. E conștient că vine după o perioadă mare de pauză. Știe că are nevoie de Dunărea Călărași la fel cum avem și noi de el", a declarat Dan Alexa la TV Telekom Sport.

Ultima dată, Bourceanu a evoluat la Arsenal Tula, unde avea un salariu de 45.000 de euro pe lună. În carieră a mai evoluat la Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, FCSB și Trabzonspor.

Citește și: Dunărea Călărași obține prima victorie din istorie pe teren propriu în Liga 1 și urcă pe loc de play-off! Flavius Stoican trăiește periculos la Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.