Liga 1

Florin Bratu, nemulțumit de ultimele mutări de la Dinamo: "M-au pus și pe mine într-o situație delicată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 august 2018

Dinamo a câștigat in-extremis partida cu Hermannstadt, scor 2-1. Florin Bratu speră ca apele să se liniștească în interiorul clubului și Dan Nistor să continue în Ștefan cel Mare. 

"Am sperat până în ultima clipă. Asta le spun mereu. Să nu cedeze până la ultimul fluier al arbitrului. Prima repriză am dominat-o clar, apoi a urmat o cădere în partea a 2-a. Am primit un gol greu de explicat și a trebuit să alergăm mult după victorie.

E important după o săptămână agitată la Dinamo. Discuțiile din jurul lui Dan Nistor, plecarea lui May, m-au pus și pe mine într-o situație delicată. Sunt 3 puncte mari, imense, dar avem foarte mult de muncă. Dan se va întâlni cu cei din conducere și sper să se liniștească lucrurile. Repet, a fost o săptămână grea, dar sunt bucuros că am reușit să o gestionez. 

Mahlangu era un om important pentru noi. Am schimbat, am jucat cu Popovici la mijloc. Nu a jucat rău în prima repriză. Delorge a jucat în premieră, s-a mișcat bine. Sunt mândru de lotul pe care îl am, un lot competitiv, care se bate până la capăt", a declarat Bratu pentru Look TV.

Vezi și: Nistor lasă o portiță deschisă către FCSB: "Luni voi avea o discuție cu Negoiță și apoi vă voi spune ce voi face"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.