Campionate

VIDEO Salvată de VAR! Victorie cu emoții pentru Barcelona în deplasarea de la Valladolid » Gol anulat gazdelor în minutul 90+2!

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 august 2018

Valladolid a primit în etapa a doua din La Liga vizita Barcelonei. Catalanii s-au impus la limită, 1-0, prin golul lui Dembele, din minutul 57.

Echipa lui Ernesto Valverde a dominat partida, creându-și multe ocazii, însă fără rezultat pe tabelă în primele 45 de minute.

Catalanii au început în forță partida, Dembele a ratat uluitor în minutul 22, mingea trecând puțin pe lângă bara porții lui Masip. Același Dembele a primit o pasă senzațională de la Messi în minutul 31 și se afla în poziție bună pentru șut, dar a preferat să încerce să trimită la Suarez, o minge prea înaltă însă. Barca a continuat asaltul, iar în minutul 33, Coutinho a fost servantul perfect pentru Suarez, care a șutat slab însă, în portarul lui Valladolid. Două minute mai târziu, Coutinho a trimis un șut periculos, dar Masip a fost din nou la post.

Valladolid a avut o singură ocazie mare în prima repriză, dar Ter Stegen a avut un reflex de zile mari!

Partea secundă a început cu Valladolid în atac, șutul lui Unal dându-le emoții catalanilor ('48). Cu un Messi tot mai absent în repriza a doua și un Suarez șters, cel mai periculos om al lui Valverde a rămas Dembele, care a deschis scorul în minutul 57, după un efort superb al lui Sergi Roberto, care l-a servit perfect (VIDEO aici)

Keko a fost la un pas de egalare în minutul  77, dar mingea trimisă de el cu capul a fost reținută de Ter Stegen. Tot Keko a marcat în minutul 2 de prelungiri, dar arbitrul a anulat reușita pe motiv de ofsaid, după ce a apelat la arbitrajul video. 

Real Valladolid

Masip - Javi Moya, Kiko Olivas, Calero, Nacho - Anuar, Borja Fernandez, Alcaraz - Toni Villa - Enes Unal, Oscar Plano
Rezerve: Cop, Verde, Samuel Perez, Mohammed Salisu, Keko, Antonito, Michel

FC Barcelona

Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, J. Alba - Rakitic, Busquets, Coutinho - Messi, Suarez, Dembele
Rezerve: Ezkieta, Munir, Arthur, Lenglet, Semedo, Vidal, Malcom

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.