Liga 1

DINAMO - HERMANNSTADT 2-1 // Decizie neobișnuită a lui Bratu la finalul meciului » Jucătorii au rămas pe teren și au primit o cerință specială

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 August 2018

Dinamo a tremurat serios pentru a obține victoria cu nou-promovata Hermannstadt, 2-1, și a dat lovitura abia în minutul 90+4, când Pesic a înscris după centrarea lui Nistor (detalii despre meci, AICI). 

Jucătorii dinamoviști nu au avut prea mult timp de odihnă după fluierul final al partidei. Au salutat puținii fani prezenți în stadion, însă nu toți fotbaliștii au putut merge apoi la vestiare. 

Bratu a luat decizia ca rezervele neutilizate, titularii scoși pe parcursul meciului și jucătorii introduși să mai rămână pe teren pentru o scurtă sesiune de antrenament, care a durat aproximativ 10-15 minute. Jucătorii de câmp precum Moldoveanu, Deian Sorescu sau Ricardo Grigore au efectuat mai multe alergări sub privirile preparatorului fizic, în timp ce goalkeeper-ul Vlad Muțiu s-a pregătit alături de antrenorul cu portarii. 

Antrenamentul ad-hoc a fost supervizat de tehnicianul Florin Bratu, vizibil îngândurat și tensionat după un meci de-a dreptul epuizant. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.