Campionate

Antrenorul lui Juventus sare în apărarea lui Ronaldo după 180 de minute fără gol: "E un tip inteligent și a înțeles asta"

FOTO: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 26 august 2018

Antrenorul Massimiliano Allegri îi ia presiunea de pe umeri lui Cristiano Ronaldo, rămas pe sec și sâmbătă, în victoria 2-0 cu Lazio: ”E un tip inteligent și a înțeles că Serie A este complet diferită față de campionatul spaniol. A muncit bine în apărare”. 

Tifosii campioanei s-au îmbulzit sâmbătă pe Allianz Arena să-l vadă pe viu pe cel care i-a făcut să-l aplaude în picioare după celebra "foarfecă" din Ligă. Numai că Ronaldo nu poate marca atât de ușor și repede ca la Real și a ajuns deja la 180 de minute fără gol.

Portarul Strakosha și imprecizia lui l-au lăsat din nou pe sec. Totuși, Massimiliano Allegri i-a sărit în apărare, chiar l-a lăudat pentru cum se pune în serviciul lui Juventus.

"A prins ADN-ul lui Juventus"

"Cristiano este cu noi numai de 15 zile. A muncit bine pe faza defensivă și a dovedit că este un tip inteligent. A priceput că Serie A e complet diferită față de campionatul spaniol și a înțeles ADN-ul bianconero.

Sigur că toată lumea așteaptă goluri de la el, dar sunt momente. M-a mulțumit modul în care s-a adaptat, pentru că e un băiat umil. Nu-mi fac probleme, știu că va veni vremea să marcheze", a declarat antrenorul torinezilor. 

5 șuturi
a trimis Ronaldo în meciul cu Lazio, 3 cadrate. A dat 27 de pase precise din 30, a primit 22, reușind două driblinguri și o centrare. A fost faultat de 3 ori

4 goluri
în 3 meciuri ca adversar al lui Juventus are Cristiano pe Allianz Arena. Sâmbătă a ratat și singur cu portarul

"Ronaldo este competitiv în tot ceea ce face pe teren. S-a descurcat mai bine decât mă așteptam. E straniu cum i s-a lovit mingea de picior la faza în care i-a oferit golul lui Mandzukici"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

Ștefan Radu, "zi nefastă". Nota 5

Gazzetta dello Sport a apreciat ca slabă evoluția lui Ștefan Radu Nota 5, integralist la Lazio. "Te așteptai ca pericolele să vină de la Ronaldo, însă au apărut din flancul opus. Bernardeschi l-a pus în mare dificultate în prima repriză și românul a suferit, nefiind sprijinit de Lulici. După pauză, a dat de Douglas Costa, mai puțin exploziv, dar nu s-a pus problema să-i ia mingea. În plus a urcat și Cancelo. Zi nefastă", scrie cotidianul roz. 

Vezi și: FOTO Cristiano Ronaldo îl învinge pe Ștefan Radu! Început perfect de campionat pentru Juventus Torino

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.