Liga 1

EXCLUSIV Lovitură devastatoare pentru Dinamo » Negoiță și Nistor merg la palat pentru a negocia cu Becali

FOTO: Cristi Preda

Articol de Alin Grigore  —  duminică, 26 august 2018

Telenovela transferului lui Dan Nistor de la Dinamo la FCSB e departe de a se fi încheiat.

Potrivit informațiilor GSP.ro, patronul Ionuț Negoiță și jucătorul vor merge în cursul zilei de luni la palatul lui Gigi Becali pentru a negocia trecerea mijlocașului la FCSB.

Finanțatorul dinamovist ar fi fost tentat să accepte oferta lui Becali încă de la început, dar a ezitat, temându-se de o reacție ostilă a suporterilor. Totul s-a schimbat acum la 180 de grade după ce Negoiță a fost informat că inclusiv jucătorul tânjește după un transfer la rivală.

Considerat de o parte de fani un dinamovist convins, Nistor e mai mult decât încântat de o posibilă mutare la FCSB, dezvăluie un apropiat al fotbalistului.

Principalul punct de atracție e reprezentat de salariul de 20.000 de euro promis zilele trecute de Gigi Becali, dar și de prima de instalare generoasă, aproximativ 100.000 de euro.

750.000 €+ Qaka este tranzacția propusă de Gigi Becali lui Dinamo

 "Nu știu nimic. N-am vorbit cu nimeni de la Steaua. Eu sunt la Rucăr acum, dar chiar nu știu de vreo întâlnire" Dan Nistor, pentru GSP.ro.

Reacția lui Dinamo

Alexandru David, președintele clubului, a negat că patronul Ionuț Negoiță și Nistor ar urma să negocieze la palatul lui Gigi Becali mutarea fotbalistului la FCSB: "Este o variantă aberantă!"

Vezi și: Nistor lasă o portiță deschisă către FCSB: "Luni voi avea o discuție cu Negoiță și apoi vă voi spune ce voi face"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.