Europa League

FOTO "Și-a înecat amarul în bere, mahmureala a fost predominantă printre fanii steliști" » Cum a fost surprins un suporter al FCSB-ului la Viena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 august 2018

Înfrângerea FCSB-ului de joi la Viena, 1-3, pare să fi fost greu de digerat pentru un suporter stelist prezent pe stadion.

O publicație online din Austria a publicat zilele trecute o fotografie cu un suporter român, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, dormind pe o bancă în preajma unei stații de metrou din Viena. În "arsenalul" acestuia se afla un steag al României și o sticlă de bere. 

"Un fan stelist şi-a înecat amarul în bere după înfrângerea cu Rapid Viena. Mahmureala a fost predominantă în rândul fanilor stelişti, care au plecat acasă înfrânți cu 3-1.

Un suporter a rămas la Viena şi a fost fotografiat de unul dintre cititorii noştri în staţia U6-Gumpendorferstrasse, alături de o bere şi un steag. Să sperăm că nu a ratat întoarcerea în ţară alături de prietenii lui. Joi seara trebuie să fie din nou în formă pentru retur", a scris publicația heute.at.

Vezi și: Rapid Viena primită în infern » Steliștii speră la un număr spectaculos de fani la meciul retur

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.