Nationala

Contra îi taie elanul lui Gnohere: "S-a făcut prea mult tam-tam. El nu e peste atacanții noștri"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 August 2018

Selecționerul Cosmin Contra declara zilele trecute la TV că ia în calcul naturalizarea lui Harlem Gnohere (30 de ani) pentru a-l chema la naționala României, însă astăzi s-a răzgândit.

"El (n.r. Gnohere) ar dori să joace pentru naţionala României, dar de aici şi până la a se face tam-tam pe o întrebare venită din partea realizatorului acelei emisiuni, dacă aş vedea un jucător care poate să fie naturalizat... Şi i-am numit pe Omrani şi Gnohere.

S-a făcut prea mare tam-tam pe treaba asta. Ar trebui să ne concentrăm la ce avem noi în momentul de faţă, la problemele pe care le avem", a declarat Cosmin Contra, la TV Telekom Sport.

Contra susține că Gnohere nu e mai bun decât atacanții români pe care selecționerul îi poate folosi în acest moment și i-a transmis acestuia ce trebuie să facă pentru a fi chemat la națională: "Să fie mai bun decât tot ce am la echipa naţională. Deocamdată, eu am încredere în ce avem acum, sunt jucători valoroşi şi nu cred că Gnohere este peste ce avem noi în momentul de faţă. Nu am zis că Gnohere nu este un jucător important în România, pentru că a dat satisfacţie aici".

Citește și: "Regele" despre posibila naturalizare a lui Gnohere: "Vreți să naționalizați pe cineva? Jucătorul meu e român și nu mai trebuie naționalizat. Sau trebuie, că-i de la Hagi?"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.