Liga 1

VIITORUL - FCSB 1-4 // Gigi Becali s-a răzgândit: "Qaka nu pleacă nicăieri după cum a jucat cu Viitorul" + Ce jucător vrea să trimită la un alt club din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 august 2018

Ioan Andone declara zilele trecute că s-a înțeles cu Gigi Becali pentru a-l aduce împrumut la FC Voluntari pe Kamer Qaka, însă patronul FCSB susține că nu vrea să mai audă de așa ceva. Totuși, Becali spune că vrea să-l dea împrumut la formația ilfoveană pe Daniel Benzar, cel care a marcat un gol în jocul de azi cu Voluntari, scor 4-1.

"I-am spus lui Andone că o să-i dau un mijlocaș central, dar nu i-am zis că-l dau pe Qaka. După cum a jucat Qaka în seara asta... la revedere! Nu pleacă! Cum să-l mai dau pe Qaka după cum a jucat în această seară?

Pe Daniel Benzar e adevărat că vreau să-l dau la Voluntari, dar nu-l oblig să plece. Noi îi întrebăm pe jucători dacă vor să plece. E vorba de niște contracte pe care trebuie să le respectăm, jucătorii mei nu sunt sclavi. Mie îmi place de el, dar cât să joace? Pentru el e mai bine să joace, cu siguranță va fi fotbalist. Eu îl dau să joace acolo, are 20 de ani", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Vezi și:

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.