Liga 1

Dialog tensionat la nivel înalt » Hagi, Balint și Dumitrescu s-au contrazis în direct: "Ilie şi tu, Gabi, să vă calmaţi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 August 2018

Gică Hagi (53 de ani) a fost foarte nervos la finalul partidei pierdute de Viitorul pe teren propriu în fața celor de la FCSB, scor 1-4.

"E o părticică a României care nu mă vrea aici. Unii vor «să mă strice» cu toată lumea. Nu o să mai răspund de acum înainte. Fac ce pot aici, pe pătrățelul meu, și vă las pe voi.

Nu îmi mai dau cu părerea, să naționalizeze pe cine vreți. Am zis doar că Drăguș ar merita să fie selecționat. De acolo că Hagi atacă Federația. Mie îmi place fotbalul și trebuie să îndur și aceste lucruri", a spus Hagi, la flash-interviu.

"Regele" a intervenit apoi în direct la TV Digi Sport unde invitați erau Gabi Balint și Ilie Dumitrescu pe care i-a "certat".

"V-am sunat să nu mai faceţi regii, să vă calmaţi. Ilie şi tu, Gabi, să vă calmaţi. Se produc nişte titluri şi nişte atacuri de la o simplă declaraţie. Aşa se provoacă un scandal", a spus Hagi.

Ilie Dumitrescu i-a explicat lui Hagi că presa l-a mediatizat în ultima vreme pe Drăguș, jucătorul pe care "Regele" îl laudă foarte mult.

"Gică, tu ai ascultat emisiunea din seara asta? Nu? O să ai ocazia să asculţi emisiunea. Noi eram foarte calmi. Eu am fost în direct cu Contra şi s-a discutat speţa Drăguş. S-a dezbătut subiectul Drăguş. Se analizează ce spui pentru că eşti cel mai important personaj din fotbalul românesc".

Hagi: "Am fost... Domnu' Dumitrescu...".

Dumitrescu: "Hai, mă, lasă-mă cu domnu' Dumitrescu. Nu-mi mai spune `domnul Dumitrescu, că nu îţi stă bine".

Hagi: "Îţi spun, că eşti fratele meu".

Dumitrescu: "Hai că m-ai ţinut în plus aici. Emisiunea era până la 00:15".

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4 Citește AICI cronica
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

Citește și: VIITORUL - FCSB 1-4 // Gigi Becali s-a răzgândit: "Qaka nu pleacă nicăieri după cum a jucat cu Viitorul" + Ce jucător vrea să trimită la un alt club din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.