Liga 4

Becali îl trage de urechi pe Talpan: "Când te iei de Lăcătuș, ești mort la Steaua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 august 2018

Gigi Becali recunoaște că se bucură de scandalul iscat la CSA Steaua, după ce Florin Talpan l-a muștruluit public pe Marius Lăcătuș pentru că nu și-a dat demisia după ratarea promovării în Liga a 3-a.

"Mă bucur că văd acest circ. Stai să vezi ce scandal vor face fanii acum. Să vezi când l-o lua Peluza Sud pe Talpan, că aia sunt cum sunt, dar când te iei de Lăcătuș, de idolii lor, vai de capul meu.

Asta e greșeala lui acum, că s-a luat de Lăcătuș! Când te iei de Lăcătuș, e nenorocire! Pot să fie și 7 miliarde de acte, când te iei de Lăcătuș, ești mort la Steaua!", a spus Becali la TV Digi Sport.

Becali a prins încredere și a continuat: "Pe mine mă bucură acest scandal, pentru că-mi demonstrează mie că nu este nicio persoană importantă din Armată implicată în toate procesele. Eu credeam până acum că cineva important din conducere, vreun general, ceva, e implicat. Mă refeream la influență la judecători.

Dar, e clar acum că nu există nicio influență la instanțele de judecată. Dacă se va judeca corect, atunci le vor judeca pe toate de la început. Dacă era cineva mare implicat, atunci Talpan nu îndrăznea să facă tot acest scandal, toată nebunia asta".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.