Tenis

Echipamentul Serenei e din nou în centrul atenției: "Asta trebuie să înceteze!"

+7 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 august 2018

Serena Williams a fost prezentă la turneul de la Roland Garros de anul acesta, iar ținuta ei a fost cea care a atras toate privirile, dar și numeroase critici.

"Eu cred că uneori se merge prea departe. Combinezonul din acest an purtat de Serena, de exemplu, nu va mai fi acceptat. Cred că trebuie să respectăm jocul şi locul", a declarat Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de Tenis, pentru revista Tennis Magazine.

Legendara Billie Jean King a sărit în apărarea Serenei după afirmația francezului: "Poliția făcută în privința costumațiilor femeilor trebuie să înceteze! "Respectul" de care avem nevoie este acela pentru un talent excepțional, care este Serena Williams, și pentru tot ceea ce aduce ea acestui sport. Să critici ceea ce poartă la muncă, aceasta este adevărata lipsă de respect", a scris Billie Jean King pe Twitter.

Citește și: Serena - Pliskova // FOTO Serena Williams a revenit în circuit îmbrăcată precum "Catwoman" și s-a calificat în turul 2 la Roland Garros: "Regina s-a întors!" 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.