Tenis

SIMONA HALEP LA US OPEN // 6 legende ale tenisului avertizează: "Nu puneți banii împotriva lui Halep și Nadal"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 august 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este favorita legendelor tenisului la câștigarea US Open. 

  • Liderul WTA debutează astăzi, de la 18:00, împotriva jucătoarei din Estonia, Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA). Partida e liveTEXT AICI și în direct pe Eurosport. 

Americanii de la ESPN au cerut opinia lui Cliff Drysdale (77 de ani), Pam Shriver  (56 de ani), Brad Gilbert (57 de ani), John McEnroe (59 de de ani), Chris Evert (63 de ani) și Mary Joe Fernández (47 de ani) în privința favoriților de la ultimul Mare Șlem al anului. Rezultatul a fost unul categoric: "Nu puneți banii împotriva lui Halep și Nadal!".

Dacă pe tabloul masculin lucrurile sunt certe, toți mergând pe mâna spaniolului Rafa Nadal (1 ATP), pe cel feminin părerile sunt împărțite. 

Cliff Drysdale, Pam Shriver și Chries Evert au ales-o pe Simona Halep. Brad Gilbert și John McEnroe opinează că americanca Sloane Stephens (3 WTA) e favorită. Angelique Kerber e al 3-lea nume care apare menționat, în preferințele lui Mary Joe Fernández .

6este cota Serenei Williams la câștigarea US Open. E urmată de Simona Halep, cu 6.50, Angelique Kerber, cu 8, și Sloane Stephens, cu o cotă de 10

Vezi și: Simona Halep a dezvăluit dialogul purtat cu Cahill după tragerea la sorți de la US Open

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.