Liga 1

Surpriză! Unde a fost văzut în această seară Dan Nistor, fotbalistul disputat cu ardoare de FCSB și Dinamo + Reacția impresarului său

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 August 2018

Dan Nistor (30 de ani) e zilele acestea protagonistul uneia dintre cele mai mari "telenovele" din acest an din fotbalul românesc.

Ademenit zilnic cu oferte de Gigi Becali, prins la mijloc între mirajul financiar al unui transfer la FCSB și mustrările de conștiință ale unei trădări istorice, Nistor a ales să se relaxeze urmărind live un meci din Liga 1.

După ce și-a petrecut week-end-ul la Rucăr, localitatea natală, Nistor a fost surprins de camerele TV  luni seara în tribunele arenei "Anghel Iordănescu", la meciul FC Voluntari - U Craiova. Nu singur, ci alături de colegul și bunul său prieten Deian Sorescu.

S-a întâlnit cu impresarul

Tot în cursul zilei de luni, Nistor s-a întâlnit cu Lucian Marinescu, impresarul său, într-un centru comercial din București. Întâlnirea dintre cei doi a avut o temă clară: stabilirea viitoarei destinații a mijlocașului de 30 de ani.

Impresarul a postat și un mesaj enigmatic pe Instagram, alături de o fotografie cu Nistor: "Pregătim viitorul".

Vezi și: Când Steaua şi Dinamo ajung să se bată pentru un nimeni » Cifre DEZASTRUOASE ale fotbalistului pe care Becali îl poate lua azi: "Dan Nistor să recunoască, sincer, că n-a făcut faţă!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.