Tenis

Critici pentru Simona Halep după eliminarea de la US Open: "Sincer, m-am făcut de râs"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2018

Simona Halep (1 WTA) a fost eliminată încă din primul tur de la US Open de Kaia Kanepi (33 de ani/44 WTA) din Estonia, scor 2-6, 4-6, ceea ce a făcut-o pe Chris Evert să se declare de-a dreptul dezamăgită.

Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie, Chris Evert, a recunoscut că s-a făcut de râs când a mizat pe Simona Halep.

"A fost o înfrângere șocantă! Eu am ales-o pe Simona drept câștigătoarea turneului, dar, sincer, m-am făcut de râs! Mă uit la Simona, la Wozniacki, la Sloane Stephens și văd că foarte des că, după ce câștigi primul Grand Slam, îți pierzi foamea de rezultate!

S-a relaxat, nu s-a mai bucurat de tenis. Nu a mai părut deloc relaxată și dornică. A venit după un an dificil", a spus Evert la ESPN.

Următorul turneu la care va participa Simona Halep este Wuhan, China, care va avea loc în perioada 23-28 septembrie.

Vezi și: Coșmar sau realitate? Simona Halep, eliminată în primul tur de la US Open după ce a fost masacrată de jocul agresiv al Kaiei Kanepi

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI // A rămas fără cuvinte după marea surpriză de la US Open: "Ieri mă gândeam la asta"

Simona Halep vine cu o scuză neașteptată după eliminarea de la Flushing Meadows: "Poate de asta nu am jucat niciodată bine la US Open"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.