Liga 1

GALERIE FOTO Lăcătuș și Iordănescu au vorbit înaintea demolării stadionului Ghencea + Alte glorii steliste au fost prezente la eveniment

+19 Foto
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2018

CSA Steaua București a găzduit astăzi un eveniment prilejuit de începerea lucrărilor de demolare a stadionului Ghencea, iar în deschidere au vorbit doi dintre cei mai importanți oameni din istoria clubului.

Colonelul Cristian Petrea a vorbit în deschidere, fiind urmat de Anghel Iordănescu și Marius Lăcătuș, antrenorul echipei CSA Steaua din Liga a 4-a. Însă printre cei prezenți s-au numărat Mirel Rădoi, George Ogăraru, Gabi Balint, Rică Neaga și alte legende ale roș-albaștrilor.

"Aveam 11 ani când am pășit prima dată pe acest stadion. Aici a fost casa mea. De la 11 ani mi-am petrecut până târziu o mare parte din carieră aici. E greu să vorbești despre stadionul Steaua", a declarat Anghel Iordănescu.

Marius Lăcătuș l-a completat: "Acest stadion îmi va rămâne veșnic în amintire. Sper ca o dată cu noul stadion să am plăcerea și bucuria să revin aici cu echipa care în scurt timp va ajunge acolo unde îi e locul".

Grupele de copii ale CSA Steaua au jucat un ultim meci de fotbal pe stadionul Ghencea.

La final cei prezenți au primit bucăți din gazonul stadionului Ghencea.

34 de derby-uriSteaua - Dinamo s-au disputat pe Ghencea

Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf vor fi modernizate pentru a găzdui antrenamentele echipelor de la Campionatul European din 2020. Arena din Ștefan cel Mare nu va fi finalizată până la Euro 2020.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.