Liga 1

Reacție categorică a lui Gigi Becali după evenimentul din Ghencea » S-a luat de Gabi Balint și distruge istoria CSA Steaua: "Bă, pe astea le-a cumpărat Becali! Aveți mare grijă!"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2018

Extrem de amuzat și pus pe glume, Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat evenimentul care a avut loc azi în Ghencea, cel care a dat startul lucrărilor de demolare a stadionului Steaua. Latifundiarul l-a ironizat pe Gabi Balint, prezent în studioul TV Digi Sport. 

"Am văzut niște cutiuțe cu gazon. Gabi Balint s-o țină cu mare atenție, e un gazon plătit de mine.

Am văzut scaune. Eu am pus și scaune. Am o mare rugăminte: să aibă grijă cei de acolo de instalația de udat și de cea de încălzire! Îi rog foarte mult să n-o strice.

Ce tradiție are CSA Steaua? Tradiție din liga a patra? Numele lor pe care îl au acum reprezintă o tradiție de anul trecut. Aceasta este istoria acestui club. Îi rog pe toți să țină scaunele și gazonul luate și să spună: "Bă, pe astea le-a cumpărat Gigi Becali!", a declarat finanțatorul FCSB-ului, la TV Digi Sport. 

CSA Steaua București a găzduit astăzi un eveniment prilejuit de începerea lucrărilor de demolare a stadionului Ghencea (detalii pe larg, aici)

La final cei prezenți au primit bucăți din gazonul stadionului Ghencea.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.