Liga 1

Becali nu e speriat de pierderea lui Bălgrădean: "Dumnezeu știe mai bine, poate ne calificăm cu Vlad" + motivul pentru care "jucătorii înnebunesc la antrenamente"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2018

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a dezvăluit astăzi că portarul Cristi Bălgrădean este incert pentru returul de joi cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League.

Patronul Gigi Becali a confirmat ulterior că Bălgrădean nu va juca, cel mai probabil, în disputa de joi.

"M-a sunat MM și mi-a spus, erau foarte îngrijorați și el, și Dică. Le-am spus în felul următor: «Poate ne calificăm cu Vlad».  Ce știm noi ce e mai bine? Dumnezeu știe mai bine. Poate Vlad e mai bun sau poate e mai rău.

La antrenamente mi-a spus MM că jucătorii înnebunesc că nu pot să-i dea gol lui Vlad. N-am nicio emoție. Dumnezeu, dacă vrea, ne poate califica", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

  • FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ul Europa League (în tur 1-3), se joacă joi, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. 

Vezi și:  Reacție categorică a lui Gigi Becali după evenimentul din Ghencea » S-a luat de Gabi Balint și distruge istoria CSA Steaua: "Bă, pe astea le-a cumpărat Becali! Aveți mare grijă!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.