Liga 1

GALERIE FOTO 10 imagini memorabile cu Gigi Becali în Ghencea, arena pe care nu va mai călca niciodată: preoți, crize și evacuări

+10 Foto
2007 // Gigi Becali l-a evacuat din lojă pe Gheorghe Corsicanu, liderul galeriei Rapidului, în timpul unui derby // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 august 2018

După o lungă așteptare, buldozerele au pus stăpânire pe istoricul stadion Ghencea. Marți a avut loc o ceremonie simbolică, în care gloriile și cei mai devotați fani și-au luat rămas bun de la stadionul pe care îl numesc "Templul Fotbalului Românesc".

Gigi Becali nu avea cum să nu dezbată evenimentul de azi, arogându-și merite pentru modernizările pe care le-a făcut de-a lungul anilor în Ghencea. Latifundiarul consideră că și-a pus o amprentă deosebită pe arena ce aparține de MApN.

GSP.ro a căutat în arhivă și scoate la iveală 10 imagini memorabile cu Gigi Becali pe stadionul Ghencea, arenă care urmează să fie modernizată pentru EURO 2020, dar pe care echipa acestuia nu va mai păși, probabil, niciodată.

Vezi și: Reacție categorică a lui Gigi Becali după evenimentul din Ghencea » S-a luat de Gabi Balint și distruge istoria CSA Steaua: "Bă, pe astea le-a cumpărat Becali! Aveți mare grijă!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.