Liga 1

CFR CLUJ - DUDELANGE // Duceți-vă la meci! Luxemburghezii se tem de atmosferă

Foto: facebook.com/cfr1907

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 29 august 2018

Ziarele luxemburgheze au remarcat că ardelenii au redus la 5 lei prețul biletului, ca să atragă cât mai mulți fani. Iar portarul Frising și antrenorul Toppmoller admit că ”vom juca într-un adevărat cazan”.

Dacă fanii clujenii vor să-și vadă echipa în grupele Ligii Europa, e obligatoriu ca la ora returului cu Dudelange (0-2 în prima manșă) să umple stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". Luxemburghezii se tem de atmosfera în care vor evolua!
Ziarele din "Marele Ducat", Le Quotidien și Tageblatt, au remarcat că ardelenii au scăzut prețul biletelor la numai 5 lei bucata, ca să vină cât mai mulți fani, și posesorii de abonamente vor avea intrarea liberă. Iar antrenorul Dino Toppmoller și rezerva de portar Joe Frising, cel care-l va înlocui între buturi pe experimentatul Joubert, accidentat, nu și-au ascuns preocuparea că la Cluj vor juca "într-un adevărat cazan".

Oaspeții se tem de atmosferă și pentru că nu prea sunt obișnuiți să joace sub presiunea publicului. La meciurile lor din acest campionat au avut sub o mie de spectatori în tribune! Doar la Varșovia, contra Legiei (2-1), au fost aproape 10.000, dar într-o arenă de 31.000 de locuri nu s-au prea simțit. Avantajul CFR-ului? "Dr. Constantin Rădulescu" are doar 17.500 de locuri, însă plin se poate transforma într-un veritabil iad pentru un asemenea adversar.

525
de spectatori a avut Dudelange la ultimul meci acasă, 1-4 cu Mondorf

7.700de spectatori a avut CFR la ultimul meci acasă, cu Dinamo, 3-1

Vezi și: Replica savuroasă a lui Camora pentru luxemburghezi + Ardelenii sunt optimiști înaintea returului cu Dudelange

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.