Liga 1

Becali a ieșit la atac! Contestatarii puși la zid: "Gura închisă cu mine la fotbal, da?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 August 2018

Gigi Becali se ia de contestatari și le cere acestora să cumpere echipe și să se lupte contra lui. Ba chiar l-a sfătuit pe Marica să meargă la Dinamo, fiind convins că echipa nu va scăpa de faliment. Singurul om pe care Gigi Becali îl vede specialist este Gică Hagi. 

"I-am spus lui Marica, ştii de ce voiam să luaţi voi Dinamo, ca să vă văd cum vă văd pe voi toţi în faliment peste câţiva ani. Hagi este singurul specialist. Toţi, de 15 ani, faliment, diviza B, gura închisă la fotbal cu mine, da? Fiecare poate să spună ce vrea, dar demonstraţi. Pe unde aţi fost preşedinţi nu aţi demonstrat.

Eu mă simt foarte bine cu ce am făcut la FCSB. Nu am nicio problemă, mă distrez, pentru mine FCSB e o distracţie, nu am problemă de bani. E adevărat, sunt bani 10 milioane dacă ne-am califica, dar problema este coeficientul în caz că nu ne calificăm.

Părerea e părere, demonstraţia e demonstraţie. Dică s-a dus în primăvara europeană, a mai demonstrat-o pe asta. Ştiţi de ce nu am luat campionatul? Am făcut o greşeală eu, când Dică a spus ceva şi eu am zis nu. Domne, omul a spus, îl dau afară pe Alibec, am zis nu, că iau bani pe el. Cum să-l dau afară pe Dică pentru că n-a luat titlul dacă e greşeala mea? El a spus că trebuie dat afară, că nu poate să lucreze cu el", a zis Becali la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.