Europa League

Marica îi cere explicații lui Nicolae Dică: "Sunt curios ce va spune"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 august 2018

Ciprian Marica nu înțelege unele alegeri ale lui Nicolae Dică în privința meciului cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League. Fostul internațional român îi cere explicații referitoare la titularizările lui Mihai Roman și Alexandru Stan, ultimii veniți la FCSB. 

"Am văzut echipa, înțeleg că era în discuție să joace cu Rusescu. Va juca Tănase, OK. E clar că cei din Viena vor încerca să se apere și vor ataca pe contre, Steaua este cea care va ataca.

Va trebui să joace cu jucătorii rapizi și în defensivă. Va face un pressing foarte sus, linia defensivă va sta la distanță mare de poartă...

Dică este cel care știe cel mai bine pe cine se va baza. Este adevarat ca antrenorii se ascund în spatele acestui fapt, dar sunt curios ce va spune el despre acest aspect, ce l-a făcut să mizeze pe doi jucători aduși recent la echipă (nr - Roman și Stan).

Știu de Bălgrădean, l-am văzut și pe Vlad. E clar că are șansa lui. Să sperăm că va avea mai mult noroc de această dată", a spus Ciprian Marica la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.